Madrasser

Madrasser

Madrasser på mål med god komfort

Det er meget vigtigt, at du gennem livet sover på de bedste madrasser, både for din krop, men også for din søvn. Vi sikrer derfor altid, at vores madrasser giver dig den helt rette komfort og kun indeholder miljøvenligt skumgummi. Samtidig kan madrasserne laves på mål, og forskellige skumtyper kan kombineres, så du får en løsning, der matcher dine ønsker bedst muligt. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så kan vi helt sikkert hjælpe med at finde den mest optimale løsning for dig.

Madrasser i forskellige materialer

Hos Hyndeskrædderen har vi et stort udvalg af lækre madrasser i forskellige hårdheder, så du let kan finde den helt passende madras for dig. Du finder både madrasser i koldskum, memoryskum, Panteraskum og latex. Vores udvalg tæller desuden topmadrasser og rullemadrasser.

Du kan nemt danne dig et overblik over de mange muligheder her på siden. Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe med valg af madras, hvis du skulle få brug for det.

Madrasser på mål

Vores udvalg af madrasser tæller både modeller med standardmål, ligesom vi også kan tilbyde at lave madrasser på mål. Ved at bestille madrasser på mål med betræk får du en løsning, der er skræddersyet efter dine ønsker og behov. Du skal altså blot vælge din ønskede størrelse, hårdhed, tykkelse og stof, og så står vi for resten af arbejdet. Vær venligst opmærksom på, at vi har mellem 2 og 5 ugers leveringstid på madrasser efter mål med betræk.

Du kan bestille dine hynder og madrasser efter mål lige her.

Forkæl dig selv med en god madras

Hos Hyndeskrædderen ved vi, hvor vigtigt det er at have den rette madras. Madrassen har både betydning for din krop og din søvn. Vi gør meget ud af at have et bredt udvalg af madrasser, så vi kan imødekomme så mange forskellige behov som muligt.

Vi tilbyder ligeledes at lave madrasser efter mål, så har du helt særlige ønsker til madrastype og størrelse, eller har du blot spørgsmål til madrasserne, så send en mail til
salg@hyndeskraedderen.dk eller ring til os på tlf. 44 91 30 13.

OBS. Vi har mellem 2-5 ugers leveringstid på madrasser efter mål med betræk