Madrasser

Madrasser

Madrasser med god komfort

Det er meget vigtigt, at du gennem livet sover på de bedste madrasser, både for din krop, men også for din søvn. Vi sikrer derfor altid, at vores madrasser giver dig den helt rette komfort og kun indeholder miljøvenligt skumgummi. Hos Hyndeskrædderen har vi et stort udvalg af lækre madrasser i forskellige hårdheder, så du let kan finde den helt passende madras for dig. Du finder både madrasser lavet af koldskum, komfortskum, Pantheraskum og Polyetherskum. Vi tilbyder barnemadrasser, topmadrasser og rullemadrasser.

Hos Hyndeskrædderen ved vi, hvor vigtigt det er at have den rette madras. Madrassen har både betydning for din krop og din søvn. Vi gør meget ud af at have et bredt udvalg af madrasser, så vi kan servicere så mange kunder som overhovedet muligt.

Hos os finder du både forskellige typer kombimadrasser, Talalay Latex madrasser, Højelastisk Koldskums madrasser og meget andet. Nedenfor kan du se vores madrastyper, og læse mere om produkterne. Alle madrasser kan købes på vores webshop.

Vi tilbyder ligeledes at lave madrasser efter mål, så har du helt særlige ønsker til madrastype og størrelse, så kontakt os på tlf. 44 91 30 13, eller skriv os en mail på salg@hyndeskraedderen.dk.

Er du interesseret i nogle af vores madrasser, eller har du blot spørgsmål om samme, så send en mail til salg@hyndeskraedderen.dk eller ring til os på tlf. 44 91 30 13.

OBS. Vi har mellem 2-5 ugers leveringstid på madrasser efter mål med betræk