Skum til polstring og madrasser

Skum til polstring og madrasser

Skumgummi til møbler

Hos Hyndeskrædderen har vi et bredt udvalg af skum til diverse møbler. Disse skumtyper er særdeles velegnet til møbler og madrasser, da de giver en god sidde- og liggekomfort. Blandt vores udvalg af skum har vi koldskum, CMHR-skum, Standard Polyether, siddekiler og umulius-klodser.
Koldskum er en formstabil skum med stor elasticitet og en god komfort. CMHR-skum er en skumtype, der er gjort særdeles brandhæmmende og benyttes oftest i institutioner, hvor særlige lovkrav er gældende. Standard Polyether er et billigt alternativ til madrasser og møbler.
Miljøvenligt skum
Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.
Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 44 91 30 13 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Viser alle 14 resultater