Møbelskum og hyndeskum

Møbelskum og hyndeskum

Alle vores skum produkter er godkendt efter  Øko-tex standard 100 – Test rapport nr. 69138 og dermed fri for sundhedsskadelige stoffer. De skumtyper Hyndeskrædderen sælger, fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter stadig mere miljøvenlige produktionsmetoder. En uvildig og løbende kontrol, garanterer forbrugeren, at vores skumprodukter ikke afgiver skadelige stoffer.

Kontakt os for spørgsmål

Har du spørgsmål så kontakt os gerne på: 
Tlf: 44 91 30 13
info@hyndeskrædderen.dk

Skumgummi til møbler

Skumgummi er opskummet polyurethane, som består af åbne celler. De åbne celler tillader luften at komme ud af skummet, og gør dermed skummet elastisk. Skumplast (koldskum m.m.) fremstilles på samme måde. Skumgummi er i daglig tale en fælles betegnelse for både polyether og koldskum.

Hårdhed på skum
For alle skumtyper er vægtfylde angivet i kg.
(f.eks. H30kg. = 30 kg.  pr m³.)
Høj vægtfylde = længere holdbarhed.
Lav vægtfylde = kortere holdbarhed.
Hårdhed på skum er målt i Newton.
Højere N = hårdere skum. Lavere N = blødere skum
Miljøvenlige produkter

Koldskums Plader til Møbler & Sæder

Koldskum har en god bæreevne og lang levetid. Kommer i forskellige hårdheder

Anvendelse: Hospitaler, plejehjem og institutioner. Opfylder alle krav til offentlig brug. Også anvendelig til havehynder, bænke, brikse, både camping spisestole.Produktet er Brandhæmmende.

Polyether Plader (Standard)

Er det mest anvendte skumtype til madrasser, møbler, emballage m.m. Polyether er kendetegnet ved en høj rivstyrke, og en lang række standardkvaliteter.

Skumklodser til børn – Umulius

Umulius er en helt fantastisk, sød ting til børn og barnlige sjæle. Det er skumklodser som du køber færdigskåret her, og så finder du noget stof under tekstiler, og så er det tid til at være kreativ. Du klipper og syer derefter betræk til alle terningerne, og derefter syer du dem sammen så de bliver til en Umulius terning. Den er sjov at lege med i alle aldre. Klodserne fås i flere forskellige størrelser.

Syvejledning til "umulius"-0