Møbelskum og hyndeskum

Møbelskum og hyndeskum

Alle vores skum produkter er godkendt efter  Øko-tex standard 100 – Test rapport nr. 69138 og dermed fri for sundhedsskadelige stoffer. De skumtyper Hyndeskrædderen sælger, fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter stadig mere miljøvenlige produktionsmetoder. En uvildig og løbende kontrol, garanterer forbrugeren, at vores skumprodukter ikke afgiver skadelige stoffer.

Kontakt os for spørgsmål

Har du spørgsmål så kontakt os gerne på: Tlf: 44 91 30 13 salg@hyndeskraedderen.dk

Koldskum til møbler & sæder

Koldskum har en god bæreevne og lang levetid. Kommer i forskellige hårdheder.
Vi anbefaler HR38 til ryghynder og sæder/hynder over 5 cm i tykkelse, hvorimod HR50 er virkelig godt til bænkhynder under 5 cm i tykkelse og faste polstringer på spisebordsstole og bænke.

Højelastisk koldskum(Pantera) bruges hvis der ønskes en særlig god polstring/madras og til kørestole.

Anvendelse: Hospitaler, plejehjem og institutioner. Opfylder alle krav til offentlig brug. Også anvendelig til havehynder, bænke, brikse, både camping spisestole.
Produktet er Brandhæmmende.

Polyether

Er det mest anvendte skumtype til møbler, emballage m.m. Polyether er kendetegnet ved en høj rivstyrke, og en lang række standardkvaliteter. Vi anbefaler ikke denne type til hynder og madrasser, da det ikke vil holde spændstigheden særlig længe.

Skumgummi til møbler

Skumgummi er opskummet polyurethane, som består af åbne celler. De åbne celler tillader luften at komme ud af skummet, og gør dermed skummet elastisk. Skumplast (koldskum m.m.) fremstilles på samme måde. Skumgummi er i daglig tale en fælles betegnelse for både polyether og koldskum.

Hårdhed på skum
For alle skumtyper er vægtfylde angivet i kg.
(f.eks. H30kg. = 30 kg.  pr m³.)
Høj vægtfylde = længere holdbarhed.
Lav vægtfylde = kortere holdbarhed.
Hårdhed på skum er målt i Newton.
Højere N = hårdere skum. Lavere N = blødere skum
Miljøvenlige produkter