Møbelskum og hyndeskum

Møbelskum og hyndeskum

Hos Hyndeskrædderen har vi et bredt udvalg af møbelskum. Vores forskellige skumtyper er særdeles velegnede til møbler og madrasser, da de giver en god sidde- og liggekomfort. Vores udvalg tæller blandt andet koldskum, Polyether, Panteraskum, siddekiler og sengekiler.

Miljøvenligt skum til møbler

Alt vores skum er godkendt efter øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores møbelskum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige metoder og er fri for PFAS-stoffer. Løbende kontrol er din garanti for, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Lad os hjælpe med valg af møbelskum

Med vores skum på mål kan vi tilbyde løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov, når det kommer til køb af møbelskum. Vi hjælper både private og virksomheder med at finde det rette skum til møbler og andre indretningsløsninger.

Blandt vores kunder finder du alt fra restauranter og spillesteder til institutioner og kirker. Med mange års erfaring i branchen og et indgående kendskab til materialer, komfort og design, kan vi tilbyde kompetent rådgivning i forbindelse med valg af møbelskum.

Har du spørgsmål så kontakt os gerne på:
Tlf: 44 91 30 13
salg@hyndeskraedderen.dk

Bliv klogere på de forskellige typer af møbelskum

Koldskum har en god bæreevne og lang levetid. Kommer i forskellige hårdheder.

Koldskum er et formstabilt skum med stor elasticitet, god komfort og lang holdbarhed.

Vi anbefaler HR38 til ryghynder og sæder/hynder over 5 cm i tykkelse, hvorimod HR50 er virkelig godt til bænkhynder under 5 cm i tykkelse og faste polstringer på spisebordsstole og bænke.

Højelastisk koldskum(Pantera) bruges hvis der ønskes en særlig god polstring/madras og til kørestole.

er et luksuriøst komfortskum, der er udviklet til madrasser af den højeste kvalitet. Pantera skiller sig ud med sin holdbarhed, genrejsningsevne og meget høje komfort. Den holder sin form og fleksibilitet i mange år, og er desuden særdeles miljøvenlig takket være brug af materialer, der er 100% genanvendelige. Den bruges også i sundhedssektoren for at undgå liggesår hos patienterne.

Pantera er også anvendelig til havehynder, bænke, brikse, både camping spisestole.
Produktet er Brandhæmmende.

Polyether

Er det mest anvendte skumtype til møbler, emballage m.m.

Polyether udgør et billigere alternativ og er kendt for en høj rivstyrke, ligesom det er særligt modstandsdygtigt over for fugt. Til gengæld er holdbarheden kortere i forhold til koldskum. Vi anbefaler ikke denne type til hynder og madrasser, da det ikke vil holde spændstigheden særlig længe.

Skumgummi til møbler

Skumgummi er opskummet polyurethane, som består af åbne celler. De åbne celler tillader luften at komme ud af skummet, og gør dermed skummet elastisk. Skumplast (koldskum m.m.) fremstilles på samme måde. Skumgummi er i daglig tale en fælles betegnelse for både polyether og koldskum.

Hårdhed på skum
For alle skumtyper er vægtfylde angivet i kg.
(f.eks. H30kg. = 30 kg.  pr m³.)
Høj vægtfylde = længere holdbarhed.
Lav vægtfylde = kortere holdbarhed.
Hårdhed på skum er målt i Newton.
Højere N = hårdere skum. Lavere N = blødere skum
Miljøvenlige produkter