Havehynder med møbelstof

Havehynder efter mål

Hos Hyndeskrædderen kan vi hjælpe dig med at sy havehynder lige efter din smag. Vi har et bredt udvalg af flotte og slidstærke møbelstoffer til hynder til havemøbler i alverdens forskellige farver, så du kan designe dine havehynder lige præcis, som du gerne vil have dem. Vi er derudover behjælpelige med at fylde nyt skum i hynder, ombetrække eller lave helt nye hynder fra inderst til yderst efter specifikke mål.

Såfremt du gerne selv vil sy dine havehynder og blot mangler det helt perfekte stof, har du mulighed for at købe dit stof hos os. Vores udvalg af stoffer er stort, og du kan altid regne med, at vores stof er af den bedste kvalitet. Vi køber løbende stof ind fra hele verden, og vi samarbejder kun med de bedste leverandører. Det sikrer, at du altid kan finde et stort udvalg af kvalitetsstof til dine hynder i fine mønstre, flotte farver og unikke motiver.

Bestil havehynde efter mål

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kigge ind i vores butik ipå Frederiksberg, hvor du kan se vores store udvalg. Ligeledes er du også velkommen til at ringe til os på
tlf. 44 91 30 13 eller sende en mail til: salg@hyndeskraedderen.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Gå til vores havehynde stof

Havehynder i skæve mål

Har du en opgave med speciale mål, så udfyld formularen og send gerne et billede af opgaven, så vender vi tilbage med et tilbud.