Stof og Læder

Stof & læder

Hos Hyndeskrædderen har vi et stort udvalg af møbelstof og læder i god kvalitet samt flotte farver og mønstre. Vores brede udvalg af møbelstof og læder egner sig til alle former for møbler og kan anvendes til både inden- og udendørsbrug.
Vi har et mindre udvalg på vores hjemmeside, men i vores butik på Frederiksberg har et større udvalg af kollektioner.

Vi har tekstiler indenfor alle kategorier. Der er møbelstoffer til hynder, puder og polstring – både til indendørs og udendørs brug.

Vi arbejder sammen med mange forskellige europæiske levereandører, også flere end dem vi har på vores webshop

Vi forhandler følgende brands: Kvadrat, Nevotex, Designers Guild, ROMO, Chivasso, Vila Nova, Carlucci, JAB, Nya Nordiska, Kirkby Design, Sunbrella, Agora, Acrisol, Bomholtz, Sanderson, Camira, Danish Art Weaving, Tuva Textil, Cotil, Repp, SRJ, Gabriel, GPJ Baker, Sørensen Læder, CAMO Leather, mf.

Vi har et bredt sortiment af stof til gardiner, puder og hynder. Vi køber løbende møbelstof ind fra hele verden, så du altid har et stort udvalg at vælge mellem. Desuden samarbejder vi kun med de bedste leverandører, hvilket sikrer os de mest slidstærke og bedste møbelstoffer, der kan holde i mange år.

Du kan vælge at købe stof hos os og efterfølgende selv sy dine hynder og puder, men du kan også lade os klare hele opgaven, hvor det eneste du skal, er at vælge stof og oplyse os om møblernes indvendige mål. Vi syer altid lynlås i som standard.

Du er velkommen til at komme forbi vores butik i Frederiksberg, hvor vi kan hjælpe og rådgive dig med at finde det rette stof til dine møbler.

Skriv til os på salg@hyndeskraedderen.dk, hvis du er interesseret i andet stof end det du finder på hjemmesiden.

Alt Stof
Møbel læder
Hynde & Møbelstof
Mønstret stof
Pude stof
Ude stof til havemøbler & både
Få en klippeprøve
Vedligeholdelse af læder