Stof

Stof

Her finder du tekstiler indenfor alle kategorier. Der er møbelstoffer til hynder, puder og polstring – både til indendørs og udendørs brug.

Vi arbejder sammen med mange forskellige europæiske levereandører, også flere end dem vi har på vores webshop

Vi forhandler følgende brands: Kvadrat, Nevotex, Designers Guild, ROMO, Chivasso, Vila Nova, Carlucci, JAB, Nya Nordiska, Kirkby Design, Sunbrella, Agora, Acrisol, Bomholtz, Sanderson, Danish Art Weaving, Cotil, Repp, SRJ, Gabriel mf.

Hos Hyndeskrædderen har vi et stort udvalg af møbelstof i god kvalitet samt flotte farver og mønstre. Vores brede udvalg af møbelstof egner sig til alle former for møbler og kan anvendes til både inden- og udendørsbrug. Derudover har vi et bredt sortiment af stof til gardiner, puder og hynder. Vi køber løbende møbelstof ind fra hele verden, så du altid har et stort udvalg at vælge mellem. Desuden samarbejder vi kun med de bedste leverandører, hvilket sikrer os de mest slidstærke og bedste møbelstoffer, der kan holde i mange år.

Du kan vælge at købe stof hos os og efterfølgende selv sy dine hynder og puder, men du kan også lade os klare hele opgaven, hvor det eneste du skal, er at vælge stof og oplyse os om møblernes indvendige mål.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Brønshøj, hvor vi kan hjælpe og rådgive dig med at finde det rette stof til dine møbler.

Kontakt os

Skriv til os på salg@hyndeskraedderen.dk, hvis du er interesseret i andet stof end det du finder på hjemmesiden.

OBS. Alle stoffer (undtagen Italiensk bomuld) skal bestilles hjem fra vores leverandør, der kan derfor være op til 2 ugers leveringstid på stofbestillinger. Hvis stoffet du har valgt er i restordre, får du besked hurtigst muligt