Møbelpolstrer København

Polstring af Noyer lænestol i naturlæder til
DR programmet “Danmarks næste klassiker”

Møbelpolstrer Frederiksberg & København

Med mere end 50 års erfaring med møbelpolstring er vi blevet specialister i ompolstring af klassiske danske møbler. Vi værner om det korrekte udtryk samt at  levere den bedste opbygning, så møblet kan få et nyt og langt liv. 

Vi sætter en stor ære i vores håndværk og har erfaring i alt fra Arne Jacobsen møbler til stole fra Wegner og Børge Mogensen. Vi ordner også skrammer og fejl på stel og ben. Er der konstruktioner der skal genopbygges, har vi et fast snedker værksted som vi benytter os af.

Ompolstring hos Hyndeskrædderen

Vi laver ombetrækninger på originale metoder til alle danske og udenlandske møbler. Vi går meget op i at levere kompromisløs kvalitetsarbejde hver gang og vi har stor erfaring med at ombetrække alle typer af møbler. Dette gælder både design- og ikke-designmøbler. Tag et kig i vores galleri for at se nogle eksempler på de ombetrækninger vi har lavet gennem årenes løb. 

Valg af møbelstof og polstring

Der er mange forskellige muligheder og typer af polstring inden for både det  traditionelle- og moderne håndværk. Lad os vejlede dig ud fra vores mange års erfaring inden for alle grene af møbelpolstring. 

Du vælger stof type eller farver på læder og sammensætninger.
Mulighederne er mange, når du skal have et nyt møbel.

Der er god bæredygtighed i at vælge at få ombetrukket et møbel i stedet for at købe nyt.

Skriv gerne dine ønsker i beskrivelsen af opgaven, så svarer vi hurtigst muligt. Vi vælger altid den mest holdbare og bedste løsning, så værdien forøges og du har dit møbel mange år frem.

Din lokale møbelpolstrer København

Har du spørgsmål om priser så send os et billede af dit møbel via kontaktformularen og vi vender tilbage med en pris. Skriv gerne dine ønsker til stof / læder i beskrivelsen af opgaven.

Eller ring til os på tlf. 44 91 30 13 eller send os en mail på salg@hyndeskraedderen.dk, og lad os aftale nærmere om din nye ombetrækning. 

Nyt liv til gamle møbler

Vi har lang erfaring med at ompolstre danske klassikere som disse:

Kontakt os her