Møbelpolstrer København

Polstring af Noyer lænestol i naturlæder til
DR programmet “Danmarks næste klassiker”

Møbelpolstrer Frederiksberg & København

Med mere end 50 års erfaring med møbelpolstring er vi blevet specialister i ompolstring af klassiske danske møbler.  Vi værner om det korrekte udtryk samt leverer den bedste opbygning, så møblet kan få et nyt langt liv. 

Vi sætter en stor ære i vores håndværk og har erfaring i alt fra Arne Jacobsen møbler til stole fra Wegner og Børge Mogensen. Vi ordner også skrammer og fejl på skelet og ben. Er der konstruktioner, der skal genopbygges, har vi et fast snedker værksted, som vi benytter os af.

Møbelpolstring med transport.

Skal du have afhentet dit møbel, tager vi forskellige transporttakster betinget af, om dit møblet skal afhentes i København eller uden for København.
Angiv din adresse og hvornår vi skal afhente møblet og vi giver en konkret pris. Har du brug for et tilbud, så send os beskrivende billeder samt mål eller giv os et ring på telefonen.

Ompolstring hos Hyndeskrædderen

Vi laver ombetrækninger på originale metoder til alle danske møbler. Vi går meget op i at levere kompromisløs kvalitetsarbejde hver gang og vi har stor erfaring med at ombetrække alle typer af møbler. Dette gælder både design- og ikke-designmøbler. Nedenfor kan du se nogle eksempler på de mest lavede ombetrækninger til designermøbler. 

Valg af møbelstof

Vi mange forskellige muligheder og kvaliteter.
Vælg selv typer af hårdhed og tykkelser eller lad os vejlede dig ud fra vores mange års erfaring inden for traditionel møbelpolstring. 

Du vælger stof type eller farver på læder og sammensætninger.
Mulighederne er mange, når du skal have et nyt møbel, men ud fra et skelet der styrker bæredygtigheden og afviger fra “smide ud mentaliteten”.

Skriv gerne dine ønsker i beskrivelsen af opgaven, så svarer vi hurtigst muligt. Vi vælger altid den mest holdbare, og bedste løsninger, så værdien forøges og du har dit møbel mange år frem.

Din lokale møbelpolstrer København

Har du spørgsmål om priser så send os et billede af dit møbel og vi vender tilbage med en pris. Skriv gerne dine ønsker til stof / læder i beskrivelsen af opgaven.

Afhentning af møbler til polstring

Angiv din adresse samt fortrukne dato og tidspunkt på dagen.
Tilføj produktets størrelse og ca. vægt

Bestil via vores kontakt formular.

Eller ring til os på tlf. 44 91 30 13 eller send os en mail på salg@hyndeskraedderen.dk, og lad os aftale nærmere om din nye ombetrækning. 

Nyt liv til gamle møbler

Vi har lang erfaring med at ompolstre danske klassikere som disse:

Kontakt os her