Møbelpolstrer København

Polstring af Noyer lænestol i naturlæder til
DR programmet “Danmarks næste klassiker”

Møbelpolstring på Frederiksberg i København

Vi har mere end 50 års erfaring med møbelpolstring og har specialiseret os i ompolstring af klassiske danske møbler på vores værksted på Frederiksberg i København. Vi værner om møblets udtryk samt at levere den bedste opbygning, så møblet får et nyt og langt liv. 

Vi sætter en stor ære i vores håndværk og har erfaring i alt fra danske- og udenlandske designklassikere til ukendte  møbeldesign. Vi ordner også skrammer og fejl på stel og ben. Er der konstruktioner, der skal genopbygges, har vi et fast snedkerværksted, som vi benytter os af. Leder du efter en møbelpolstrer i København, så er der således god grund til at vælge Hyndeskrædderen.

Ompolstring hos Hyndeskrædderen

Vi laver ombetrækninger efter originale metoder til alle danske og udenlandske møbler. Vi går meget op i at levere kompromisløst kvalitetsarbejde hver gang, og vi har stor erfaring med at ombetrække alle typer af møbler. Dette gælder både designer- og ikke-designermøbler. Tag et kig i vores galleri for at se nogle eksempler på de ombetrækninger, vi har lavet gennem årenes løb. 

Hvorfor vælge møbelpolstring?

Måske har du et møbel, der betyder noget helt specielt for dig, men som nu er begyndt at se slidt ud? Så kan vi med ompolstring få det til at se ud som nyt, samtidig med at du bevarer affektionsværdien. Vi har mange kunder, som henvender sig med arvestykker, som de ikke nænner at skille sig af med, men som tidens tand har sat sit præg på. De går glade herfra med et ompolstret møbel, som har fået nyt liv.

Samtidig er der god bæredygtighed i at vælge ompolstring af dit møbel frem for at købe nyt. På den måde bidrager du ikke til produktionen af nye materialer, men genanvender i stedet de eksisterende.

Lad os hjælpe med valg af møbelstof og polstring

Der er mange forskellige muligheder og typer af polstring inden for både det traditionelle- eller moderne håndværk. Lad os vejlede dig ud fra vores mange års erfaring inden for alle grene af møbelpolstring. Du kan se et lille udsnit af vores hynde- og møbelstof her. Er der tale om et lædermøbel, så kan vi også her være behjælpelige. Tag da gerne et kig på vores udvalg af læder til brug ved polstring af møbler.

Søger du hjælp til møbelpolstring i København? Så kan du trygt overlade opgaven til os. Skriv gerne dine ønsker i beskrivelsen af opgaven, så svarer vi hurtigst muligt. Vi vælger altid den mest holdbare og bedste løsning, så værdien forøges, og vi kan sikre, at du har dit møbel mange år frem.

Din lokale møbelpolstrer København

Har du spørgsmål om priser så send os et billede af dit møbel via kontaktformularen og vi vender tilbage med en pris. Skriv gerne dine ønsker til stof / læder i beskrivelsen af opgaven.

Eller ring til os på tlf. 44 91 30 13 eller send os en mail på salg@hyndeskraedderen.dk, og lad os aftale nærmere om din nye ombetrækning. 

Nyt liv til gamle møbler

Vi har lang erfaring med at ompolstre danske klassikere som disse:

Kontakt os her