Møbel læder

Møbellæder

Hos Hyndeskrædderen sætter vi en ære i at imødekomme mange forskellige behov, og derfor fører vi også et bredt udvalg af møbellæder. Du kan læse mere om de forskellige typer af møbellæder og deres anvendelsesmuligheder lige her.

Anilin Lædertyper

Vegetal:

Elegant, smukt og naturligt anilin læder, som lever og ånder. Vegetal er fuldnarvet vegetabilsk garvet læder, fremstillet af de bedste europæiske råvarer. Vegetal er kendetegnet ved det behagelige ” touch” og den naturlige overflade. Huderne får hurtigt patina og bliver mørkere i brug. Farveforskelle i huderne må påregnes.
Vegetal tilbydes i 3 farver.

Elegance:

Fuldnarvet naturlæder med et smukt og eksklusivt look. Elegance er ren anilin og bliver fremstillet af kun de fineste råvarer. Huderne er kromgarvede, men vegetabilsk eftergarvede, hvorved der opnås en større fasthed i læderet. Et unikt læder af højeste kvalitet. Farveforskelle i huderne må påregnes. Elegance tilbydes i 3 farver som illustreres nedenunder. 

Prolence:

Fuldnarvet læder fremstillet af europæiske oksehuder. Læderet er kendetegnet ved det lækre anilin touch og optimal siddekomfort. Prolence er velegnet til eksklusive og unikke møbler, hvor komfort og elegance er i højsædet. Farveforskelle i huderne må påregnes og prolence tilbydes i 6 farver.

Semianilin Lædertyper

Passion:

Passion er et kraftigt fuldnarvet læder fremstillet af de bedste europæiske tyrehuder. Læderet har en kraftig valkenarv og et lækkert anilin touch. Det fremstilles med en let anilin finish, hvilket giver en exceptionel siddekomfort. Passion er velegnet til eksklusive møbler. Farveforskelle i huderne kan forekomme. Passion tilbydes i 5 forskellige farver.

Queen:

Queen er slidstærkt semianilin læder fremstillet af udsøgte oksehuder. Læderet er fuldnarvet, fast og kromgarvet. Queen har fået en let overfladefinish, hvilket gør læderet særdeles brugervenligt og beskyttet mod smuds og lyspåvirkning. Queen har en god siddekomfort, og tilbydes i 11 forskellige farver.

Savanne:

Et smukt, blødt, fuldnarvet læder, med en let overfladefinish og meget høj siddekomfort. Savanne har en glat overflade og et godt ”touch”. Savanne er fremstillet af store europæiske oksehuder, der tåler hårdt slid. Huderne er ideelle, hvis man ønsker at kombinere det naturlige look med en god holdbarhed og nem vedligeholdelse. Savanne tilbydes i 22 forskellige farver.

Choice:

Udsøgte huder med en glat narv og en modstandsdygtig finish. Choice er semianilin og velegnet til netop dit valg. Choice kan produceres i hvilken som helst farve efter eget valg. Ordre på minimum 3 huder pr. farve. Leveringstid 4-6 uger fra godkendelse af farveprøve.

Dækfarvet Lædertyper

Manhatten Crib 5:

Dette high performance læder er produceret specielt til at kunne imødegå specifikke krav om slidstyrke og sikkerhed på kontraktmarkedet. Manhattan er et smukt og glat stykke møbellæder, med en stærk finish, der er fremstillet af store europæiske oksehuder. Derudover er læderet utroligt blødt, hvilket er helt exceptionelt for Crib 5 læder. Manhattan Crib 5 er ideelt, hvis du ønsker at kombinere det naturlige look med god slidstyrke og nem vedligeholdelse. Udover Crib 5-testen er Manhattan godkendt til brug i bil, båd og fly. Manhattan Crib 5 tilbydes i 12 forskellige farver.

Viking:

Et kraftigt møbellæder med en stærk overfladebehandling. Viking har en ensartet overfladestruktur, er nemt at vedligeholde og er meget slidstærkt. Læderet er derfor især velegnet til møbler til institutionsbrug, restauranter mv. Viking tilbydes i 15 farver.

Design:

Et smukt glat stykke læder, hvor det naturlige er kombineret med en god holdbarhed og nem vedligeholdelse. Design er produceret af store europæiske oksehuder, der tåler hårdt slid. Læderet er dækfarvet, narvsat og med en kraftig overflade finish.  
Design tilbydes i 38 forskellige farver.

Vores mange års erfaring med møbelpolstring og vores gennemgående fokus på høj kvalitet er din garanti for et godt resultat. Du kan derfor trygt overlade dit lædermøbel til os. Du kan være sikker på, at vi udelukkende gør brug af det bedste læder til møbelpolstringen, som holder de næste mange år frem. vi hjælper også gerne med valg af møbellæder

Har du et møbel, som skal polstres med læder, så send os et billede og vi giver en pris.