Møbelhynder efter mål København

Hynder til Danske Design Møbler

Hos Hyndeskrædderen syr vi hyndesæt til alle slags møbler på bestilling. Så har du en stol eller sofa, som trænger til nye hynder, så kontakt os for at høre nærmere.

Ring til os på tlf. 44 91 30 13 eller send os en mail på salg@hyndeskraedderen.dk, og lad os aftale nærmere om dit nye hyndesæt. 

Hynder efter dine mål

Personlig rådgivning og skræddersyede løsninger til ompolstring af dine klassiske møbler.

For at vi kan levere det bedst tænkelige resultat, uanset om det er en hynde på mål eller ombetrækning af stol i læder, er det vigtigt, at vi får de nøjagtige indvendige mål. Derfor beder vi om både højde, bredde og dybde på de dele der skal ombetrækkes. Her er det vigtigt, at du er meget omhyggelig. Nogle gange er vi nødt til at have en skabelon af sædet eller have møblet ind. Når vi har modtaget dine mål, dine møbler eller hynder, skal du blot glæde dig til at se det færdige resultat. 

Hyndeskrædderen er din garanti for nyt liv til dine foretrukne møbler

Hynder og ompolstring efter mål

Hos Hyndeskrædderen udfører vi hynder på mål, ombetrækning og læderpolstring på vores eget værksted på Frederiksberg, fordi vi mener at gode møbler fortjener et langt liv. Vi kan tilmed give dine hynder ny siddekomfort med skum, der er godkendt efter Øko-Tex Standard 100. Vi kan selvfølgelig også være behjælpelige med andre former for fyld til dine hynder og pøller, så du igen kan sidde komfortabelt i dit foretrukne møbel. Har dit møbel fået en skramme eller er der en brist i konstruktionen har vi et fast samarbejde med et dygtigt og autoriseret snedkerværksted, der sikrer dig, at din gamle klassiker bliver så god som ny.

Ombetrækning af Møbler og
Stolehynder efter mål

Har du en Arne Jacobsen, en Hans J. Wegner, en Børge Mogensen eller et andet unikt møbel stående, der blot er blevet lidt træt i betrækket? Flot design og god kvalitet varer et menneskeliv, når blot du passer godt på dit møbel. Men selv de bedste læderhynder eller flotteste møbelstoffer bliver slidt over tid og kan
have brug for et kærligt eftersyn. I mere end 50 år har dette været vores speciale hos Hyndeskrædderen på Frederiksberg. Vi har et stort udvalg til ombetrækning i læder og andre kvalitetsstoffer. Når du giver dine gamle møbler nyt liv, forlænger du glæden ved din erhvervelse, og du bidrager til at bevare møblets historie. Vi kan designe hynder i læder efter specielle mål hvis du ønsker noget anderledes.

Send os et billede, og valg af stof eller læder, og vi giver en pris

    Originale Designer hynder

    For pris på nye originale hynder til møbelklassikere eller kun betræk/kun skum -send en forespørgsel på mail til: salg@hyndeskraedderen.dk

    Nedenfor ses eksempler på hyndemøbler som vi har lavet