Ombetrækning af stol og sofaer i stof

ompolstring-af-sofa-i-stof-hyndeskraedderen

Ombetrækning af sofa og stole i møbelstof. Smukke tekstiler i metermål

Kom ind i butikken på Frederiksberg og se vores store udvalg af møbelstoffer

Få ombetrukket din sofa, din lænestol eller blot en pølle. Du vælger præcis den farve og det mønster, der klæder dine stuer. Vi har et bredt sortiment af slidstærke møbelstoffer og materialer til polstring. Du udpeger dit foretrukne møbelstof og fortæller os, hvis du har præferencer til hårdhed og tykkelse på polstring, designvalg eller sammensætninger, og vi leverer det resultat, du har drømt om. Mulighederne er helt op til dig og uendelige – striber, prikker, blomster, ensfarvet eller i personlig kombination? Vores stofkollektioner finder vi hos de bedste leverandører, bl.a. danske Kvadrat, Gabriel og Vævergården.

Du finder et lille udvalg på hjemmesiden, og har du spørgsmål til hvilken kvalitet, der bedst egner sig til netop dit møbel, står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig i vores butik på Frederiksberg. Du er velkommen til at ringe til os, eller du kan komme forbi til en personlig snak i vores butik på Frederiksberg.

Bedst sælgende møbelstoffer

Send os gerne en beskrivelse og et billede af din sofa eller stol.

    Du er også velkommen til at komme forbi vores butik of få en snak om dine ideér og se vores fulde sortiment af møbelstof.
    Vi har alt til ude- og inde-møbler, din special lavede sofa eller din yndlings stol.

    Gå på inspiration i vores stoffer til dit møbel