Hynde & Møbelstof

Hynde & Møbelstof

Går du med drømmen om selv at lave en pude, hynde eller en madras til f.eks. en alkove, daybed eller specialbygget sofa – eller søger du stof til ombetrækning af din yndlingslænestol? Uanset hvad, så kan du her på siden finde hynde- og møbelstof til dit næste DYI-projekt.

Er du til gengæld typen, der hellere vil have de professionelle til at klare arbejdet? Så kan du gå på opdagelse og bliv inspireret med vores store udvalg af stof fra bl.a Kvadrat, Chivasso og Nevotex. Så står vi gerne for at tage hånd om resten af arbejdet.

Giv de gamle møbler nyt liv med nyt møbelstof

Vores møbelstof spænder bredt fra det helt neutrale og til de mere iøjnefaldende varianter. Du har således mulighed for at finde dit foretrukne stof og enten selv stå for at ompolstre dine møbler eller lade os gøre det.

Fælles for vores møbelstoffer er, at der er tale om slidstærke kvaliteter, der kan holde til daglig brug. Vores møbelstof er ikke kun til stole og sofaer, men kan også fint anvendes til hynder og puder. I vores galleri kan du lade dig inspirere af tidligere projekter, som vi har udført for både private og for blandt andet institutioner og restaurationer.

Vi gør det nemt at finde det rette møbelstof

Hos Hyndeskrædderen ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, uanset om de ønsker at kaste sig ud i nye og spændende gør-det-selv-projekter, eller om de foretrækker at overlade opgaven til professionelle. Med ganske få klik kan du således bestille lige det, du har brug for. Find din opgave her, udfyld formularen og skriv dit ønskede møbelstof.
Hynde & Madras efter mål
Skum Efter Mål
Ompolstring af møbler

Finder du ikke præcis det, du søger, er du altid velkommen i vores butik, eller du kan skrive en mail til salg@hyndeskraedderen.dk