Bytte- og returret

Bytte- og returret

Returret og fortrydelse
Hyndeskrædderen tilbyder 14 dages retur- og fortrydelsesret gældende fra den dato, du modtager dine varer. Bemærk dog at varer, der er specialtillavet efter mål, for eksempel hynder og madrasser efter mål og stof i metermål, ikke kan returneres såfremt der ikke er synlige fejl.

Når levering er sket skal du straks undersøge om varen svarer til det du har bestilt.
 
Er forsendelsen beskadiget ved modtagelse, eller svarer den modtagne vare ikke til den afgivne bestilling, beder vi dig straks give besked herom til vores kundeservice på salg@hyndeskraedderen.dk.

Alle varer købt på www.hyndeskraedderen.dk og i vores fysiske butik er omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden to år efter modtagelsen af varen.

Vil du reklamere over en fejl eller mangel skal du give Hyndeskrædderen meddelelse herom inden for rimelig tid og senest to måneder efter, at du har opdaget, at der er fejl eller mangler ved varen.

Ved afgørelsen af om der er fejl og mangler ved varen finder købeloven anvendelse, hvorfor forhold som varens normale levetid, fejl opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse, almindeligt slid m.v. kan indebære, at der ikke er tale om en mangel.

Den mangelfulde, beskadigede eller fejlagtigt leverede vare skal returneres til:
 
Hyndeskrædderen
Att. DIT ORDRENUMMER
Godthåbsvej 61A
2000 Frederiksberg
Tel. 44 91 30 13

Faktura skal medbringes eller vedlægges ved returnering af varer.

Når returneringen er godkendt af Hyndeskrædderen, tilbagebetaler vi inden for 14 dage beløbet til det kreditkort varen er betalt med. Ved returnering i butikken på Frederiksberg overføres beløbet umiddelbart til din konto.
Hyndeskrædderen refunderer ikke de fragtomkostninger, der er forbundet med returneringer.

Vær venligst opmærksom på, at der kan gå noget tid inden beløbet er tilgængeligt på din konto.
Dette afhænger af hvilket kreditkort, samt bank du benytter.