Nevotex

Nevotex

United Fabrics er en omfattende kollektion af indretningstekstiler – en kollektion som hele tiden fornys i samarbejde med nogle af verdens bedste væverier. Eftersom Nevotex er en selvstændig aktør på markedet, samarbejder de med de førende leverandører fra hele verden og vælger deres sortiment med udgangspunkt i kvalitet, design og miljøhensyn. Miljøhensyn er et hoved fokus, derfor tilbyder Nevotex, miljømærkede tekstiler som opfylder meget høje krav. Et stof fra Nevotex skal kunne klare selv det hårdeste slid.

I Norra Målen nogle kilometer vest fra Nässjö i Sverige, startede englænderen Henry I C Lowegrowe Nässjö Vatfabrik i 1886. Denne virksomhed udviklede sig til det Nevotex, vi kender i dag. United Fabrics og United Leather er deres varemærker, navnene dækker over Nevotexs kollektioner af stof og læder. Øvrige produkter sælges under deres almindelige navn: Nevotex.

OBS. Alle stoffer skal bestilles hjem fra vores leverandør, der kan derfor være op til 2 ugers leveringstid på stofbestillinger. Hvis stoffet du har valgt er i restordre, får du besked hurtigst muligt