Ompolstring af Danske Møbel Klassikere

Ompolstring af danske møbelklassikere med original polstring & syninger

Hos Hyndeskrædderen er et af vores specialer ombetrækning af klassiske og moderne spise- og dagligstuemøbler. Af kendte designmøbler vi ombetrækker kan nævnes Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Erik Ole Jørgensen, Verner Pantonog Hans J. Wegner. Vi har mange års erfaring indenfor området og vi værner om det arkitektoniske udtryk igennem hele processen.

Foruden ombetrækning af klassiske og moderne møbler kan du ligeledes få et tilbud på nye hynder/ombetrækning af andre møbler. Send os en e-mail eller kom forbi butikken og tal med vort professionelle personale om dine ønsker. Vi udarbejder herefter et tilbud lige netop til dig.

Vi kan også tilbyde at hente og bringe møblet på din adresse. For at lette ekspeditionen er det en god idé at sende billeder af møblet, samt tage de indvendige mål til hynder. Dette gøres ved at måle længde, bredde og dybde. Det er også en god ide at skrive hvilke ønsker du har til materialet. Skriv til os på salg@hyndeskraedderen.dk. Læs mere om vores tilbud inde på websitet.

Ompolstring i læder og møbelstof.
Skræddersyet møbelbetræk i højeste kvalitet

Ombetræk din stol med et nyt skræddersyet betræk eller kvalitetslæder.
Du kan trygt overlade din læderpolstring til os; vi værner om vores arbejde og møblets oprindelige udtryk og udfører stof- og læderombetrækning efter originale metoder. Vi kender alle de danske klassikere og ombetrækker både designmøbler og ompolstrer møbler uden navn.
Har møblet værdi for dig, har det værdi for os. Vores mangeårige erfaring med møbelpolstring gør os til specialister i ombetrækning af alle typer af møbler, og vi leverer altid et kompromisløst resultat der er det oprindelige udtryk værdigt.

Send os en beskrivelse og et billede og vi prøver at give en pris. Eller ring på Tlf. 44 91 30 13

  Andreas Hansen (1936 –)

  Andreas Hansen blev udannet møbelsnedker i 1957, og i 1962 blev han uddannet på Kunstværkerskolens Møbelskole.
  Andreas Hansen har siden 1963 haft egen tegnestue med design af møbler, lamper og brugsgenstande, hovedsageligt for danske virksomheder.
  Han er især kendt for sit design af Le Klint lamperne og tremmesofaerne. 

  Arne  Jacobsen (1902-1971)

  Samarbejdet mellem Arne Jacobsen og Fritz Hansen går tilbage til 1934. Men det var først i 1952, at gennembruddet kom med Myren™. Den blev efterfulgt af Serie 7™ i 1955, hvormed han og Fritz Hansen skrev deres navne ind i møbelhistorien. Arne Jacobsen var særdeles produktiv både som arkitekt og designer. Da Arne Jacobsen i slutningen af 1950erne designede Royal Hotel i København, designede han samtidig Ægget™, Svanen™, Svanen™ sofaen og Serie 3300™ til samme projekt. Arne Jacobsen var og er en beundret og fremragende designer. Betydningen af Arne Jacobsens bygninger var knap så værdsat, men hans møbler og andre designværker er blevet nationalt og internationalt folkeeje.

  Bernt Petersen (1937 –)

  Bernt Petersen, kendt som Bernt blev udlært møbelsnedker i Nyborg i 1957, hvorefter han fortsatte på Kunsthåndværkerskolen i København, som han dimitterede fra i 1960. I årerne 1973 – 1978 var han lærer på Kunsthåndværkerskolen, og fra 1978 – 1985 var han lektor ved Kunstakademiets Arkitektskole.
  Bernt er bl.a. kendt for kludestolen

  Kristian Illum Wikkelsø (1919 – 1999)

  Kristian Illum Wikkelsø, kendt som Illum Wikkelsø blev udlært snedker i 1938, og i 1941 dimitterede han fra Kunsthåndværkerskolen. I 1954 startede Illum Wikkelsø sin egen tegnestue, og han har igennem tiden tegnet mange forskellige møbler, der i dag er meget anerkendte klassikere.
  Illum Wikkelsø er bl.a. kendt for sin gyngestol samt hvilestolen, model V11.

  JAB

  JAB Antstoetz er grundlagt af Josef Anstoetz og ligger i Bielefeld, Tyskland.

  JAB har vundet utallige priser for  deres designs. JAB har indrettet mange hoteller og har også tæpper, gardiner og møbler i deres produktsortiment.

  Ole Wanscher (1903 – 1985)

  Ole Wanscher studerede ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1940’erne. Han var ansat hos Kaare Klint 1925 – 27, hvorefter han havde egen tegnestue. I 1954 overtog han professorstolen på møbelskolen fra Kaare Klint, og han stod bag en stor produktion af publikationer om møbelkunst.
  Ole Wanscher er særligt kendt for sit design af Spisestuestolen og Lænestolen. 

  Børge Mogensen (1914-1972)

  Børge Westergaard Mogensen, kendt som Børge Mogensen blev udlært som møbelsnedker med svendebrev 1934. Uddannet til møbelarkitekt ved Kunsthåndværkerskolens Møbelhøjskole 1936-38 og ved Kunstakademiets Møbelskole 1938-42Danske Børge Mogensen bland andet kendt for den spanske stol og hans utallige shakerborde

  Bruno Mathsson (1907 – 1988)

  Bruno Mathsson, søn af  snedkermesteren Karl Mathsson, var en selvlært svensk møbeldesigner og arkitekt.
  I 1930’erne begyndte Bruno Mathsson at eksperimentere med at formbøje lamineret træ, hvilket senere skulle vise sig at blive hans varemærke. Han er gennem tiden blevet tildelt en lang række hæderspriser.
  Bruno Mathsson er bl.a. kendt for Græshoppen og stolen Eva. 

  C.Olesen

  C. Olesen er kendt for at producere Cotti tekstiler til kendte arkitekter som bl.a. Børge Mogensen og Arne Jacobsen. Formålet med Cotil var at fremstille tekstiler, der passede til den nye design linie, som gjorde dansk møbel design kendt og værdsat i den store verden. Flere af tekstilerne fra dengang findes stadig i kollektionen.

  Erik Ole Jørgensen (1925-2002)

  Erik Ole Jørgensen var uddannet møbelpolstrer, der har designet såvel møbler som stoffer. Hans enkle, funktionelle møbler har placeret ham blandt de bedste danske møbeldesignere.

  HANS J. WEGNER (1914-2007)

  Hans J. Wegner – møbelsnedker og møbeldesigner og en af de vigtigste ‘danske modernister’. Han er en af de danske designere, som har opnået verdensberømmelse. Wegner er en omhyggelig og beundret håndværker, og hans møbler er en kombination af gode, solide detaljer, som er rodfæstet i den håndværksmæssige tradition, som han har stor respekt for.

  Verner Panton (1926-1998)

  Verner Panton er en af Danmarks mest anerkendte designere og det med god grund. Han designede helt unikke kreationer som ”Bachelor Chair”. og “Tivoli stolen”, han var forud for sin tid, som skabte røre og fascination hos mange designelskere verden over.

  Kristian Illum Wikkelsø (1919 – 1999)

  Kristian Illum Wikkelsø, kendt som Illum Wikkelsø blev udlært snedker i 1938, og i 1941 dimitterede han fra Kunsthåndværkerskolen. I 1954 startede Illum Wikkelsø sin egen tegnestue, og han har igennem tiden tegnet mange forskellige møbler, der i dag er meget anerkendte klassikere.
  Illum Wikkelsø er bl.a. kendt for sin gyngestol samt hvilestolen, model V11.