kommer snart

Hynde og madras efter mål

Vores beregner for hynde og madras er under ombygning, og vil snarest være tilgængelig. Tak for jeres tålmodighed.

Skriv en mail med ønskede mål og stof, så svarer vi med et tilbud hurtigst muligt - salg@hyndeskraedderen.dk

Hos Hyndeskrædderen laver vi alle hynder på mål, f.eks. til en bænk, stol, karnap, alkove, campingvogn, båd, havestole, altanmøbler, institutioner og meget mere. 

Koldskum er en formstabil skum med stor elasticitet og en god komfort. Vores mest brugte skum er HR38 og HR50 

HR38 er en semifastskum der egner sig til sofahynder, faste sengemadrasser, ryghynder mm. Til sædehynder vil vi dog anbefale mindst 7 cm for ikke at “falde igennem” og til senge mindst 9 cm. 

HR50 er en fast skum der egner sig til stole og bænke. Den er siddefast fra 2-5 cm, vi vil dog vurdere den bedste siddekomfort starter fra 3 cm. 

Vi laver også hynder med specielle mål og vinkler, så skal du blot sende os en tegning på vores mail for at få  et tilbud.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 44 91 30 13 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.